Menu Content/Inhalt
Kezdőlap arrow Transz-formál-ás arrow Transzformáció angyalok üzenetei arrow Transzformáció Angyal üzenete - November - tisztánlátás

Hírlevél feliratkozás


Transzformáció Angyal üzenete - November - tisztánlátás PDF Nyomtatás E-mail
2009.11.02.
Transzformáció Angyal Üzenete

A novemberi Transzformáció Angyal Üzenete
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A TISZTÁNLÁTÁS
angyala.


Ihletett üzenete pedig a következő:
Hívd és kérd a Tisztánlátás Angyalát, hogy minél tisztábbak legyenek a választásaid és minél bölcsebbek a döntéseid ahhoz, hogy biztonságban haladj előre a belső utadon.
A lélek sugallatának és az életösztönnek eredménye ez a tisztánlátás.
Fejlesszük az intuícióra való képességünket, hogy általa a saját benső erőnk tudatosításával és tudatosságával cselekedjünk, amely mindig a jelen pillanatban van elrejtve. A tisztánlátás megkívánja hogy rendszeresen leltárba vegyük személyes értékeinket, hiedelmeinket, múltbeli tetteinket, jelenlegi reményeinket és a jövőbeli álmainkat.

Életünket arra alapozva éljük, amiben hiszünk.
Tetteinket a hiedelmeink előzik meg. Tudatosságunk visszatükröződik ránk. Amit keresünk, azt fogjuk megtalálni.
Éppen ezért a kérdés az, hogy honnan jönnek ezek a hiedelmek. Feltételezem, hogy erre a többség azt mondaná, „hát onnan, amit mások mondtak nekünk.” A hiedelmeinkben nagyon kevés saját, eredeti gondolatunk van benne.
Mint egyéneket meghatároznak bennünket mindazok a feltevések, melyek generációkon át formálódtak. De mi van akkor, ha mi többek vagyunk ennél?
Mi van, ha olyan erőteljes lények vagyunk, akik éppen felébredtek egy hosszú éjszaka álmából? És mi van, ha pont most érkeztünk el egy olyan fordulópontra, ahonnan a felismeréseink és a megvilágosodásunk által feltárulnak eredeti képességeink és a tudásunk arra, hogy globális békét hozzunk létre?
Milyen lenne, ha megéreznénk a kapcsoltunkat és összekötöttségünket az egésszel, és tetteinket, cselekedeteinket erre a valóságra alapozva hoznánk létre?
Milyenek lennénk már ettől a változástól szinte azonnal? Hogyan befolyásolná ez a felismerés a cselekedeteidet?
Kollektív kihívásunk és lehetőségünk, hogy elszakadjunk korlátozó illúzióinktól és hiedelmeinktől, melyek bebábozódva tartanak bennünket. És mint a hernyó gubója, úgy oldódjanak fel ezek a hiedelmeink énünk azon részében, ahol eredeti látomásaink vannak, és ezáltal egy teljesen más világot hozzanak létre, melyben örömmel üdvözlik a bábból transzformálódott, szabadon szárnyaló pillangót.

Reméljük és kívánjuk, hogy a Tisztánlátás angyala világítsa be mindannyiunk életét ebben a hónapban. Szívetek és elmétek lelketek mélyéről nyerje a világosságot, az ölelést és a védelmet.

Bors Mari MIRA fordítása

 
Utolsó frissítés ( 2011.05.24. )
 
< Előző   Következő >