Menu Content/Inhalt

Hírlevél feliratkozás


Stimuláltság PDF Nyomtatás E-mail
2014.02.25.
Image

"Az emberek idegrendszere túl van stimulálva. Az idegrendszernek az egyik szerepe az az, hogy egy antenna szerepet tölti be. Energiákat tölt le, amelyek átkódoljak az embert, amikor felkészult rá. Azokban az időkben, amikor nagy változások vannak nagyon fontos, hogy az idegrendszer képes legyen megkapni ezeket a kódokat. Minden ami az idegrendszert stimulálja az nem a te oldaladon áll ezekben az időkben.

Így beleértve:
cukor
alkohol
dráma
drogok
harc mások ellen
reklamáció bármivel kapcsolatban

Ezek mind stimuláljak az idegrendszert. Ha valamivel érdemes megtölteni az életet, az a szépség, a közösség, barátok. Fektessetek bele ezekbe és jutalmatok nagy lesz. A harc megakadályozza annak a felismerését, hogy minden egy és minden mindennek a része, plusz az egység felismerésével már értelmetlen a harc. A bal kéz nem vádolja a jobb kezet, amiért nem olyan ügyes mint a jobb . Minden az én felelosségem ami velem torténik és senki másnak nincs semmi köze hozzá, ez csak egy illúzió ami a szeparáciobol fakad. És itt a cél nem az illúzió megszüntetése (a test is része ennek az illúziónak, igazából a test nem létezik). A kulcs az illúzióban való felébredés arra, hogy mi az illúzió és mi a valóság . Amíg az illúzióra fókuszálok ilyen erősen, addig nem veszem eszre az igazságot. És minden ami nem szeretet, nem is lehet más, mint illúzió. A valóságban csak szeretet van és csak az, ami a szeretettel harmonizál. Minden más egy illúzió.

Ezert annyira "veszélyes" mások ellen harcolni, mert a fókuszotok folyamatosan az illúzión van és nem a valóságon. Hogy tudna így bárki is felébredni az álomból?
Én azt mondom hogy tapasztaltunk eleget az elmúlt sok ezer évben abból, ami nem a szeretettel harmonizál. Hát teremtsünk most abból, ami csupa szeretet!"

Szeretettel,
Csabi

 

Utolsó frissítés ( 2014.02.25. )
 
< Előző   Következő >