Menu Content/Inhalt
Kezdőlap arrow Transz-formál-ás arrow Vezetett meditáció

Hírlevél feliratkozás


Vezetett meditáció
Vezetett meditáció CD PDF Nyomtatás E-mail
2011.12.11.


Kedves látogató!


Amit most hallasz, a bevezetője egy 1 órás vezetett meditációnak, melyet én mondok el.
Ez a vezetett meditáció arról szól, hogy ne a panaszkodásból induljunk ki minden gondolatunknál, és ne a folytonos elégedetlenkedésből, hanem a hálából és köszönetből. Ez a meditáció két részből áll.
Az első részben végigpásztázzuk életünk összes fontos területét, és megnézzük, mi az, amiért hálát és köszönetet tudunk mondani. A második részben pedig ugyanezeken a területeken megnézzük, mi az, amit még szeretnénk, amire vágyunk, és mindezeket magunk elé képzeljük, mintha már megtörtént volna, mintha már benne lennénk mindabban, amit szeretnénk.
A meditációból itt a honlapomon csak a bevezetőt hallhatod. Ha szeretnéd, akkor eljöhetsz hozzám vagy a klubjaimba, és végigvehetjük az egészet, majd pedig elviheted a Cd-t is, ha tetszett és kéred.
Többen írták, hogy erre alszanak el, és nagyon szépen megnyugtatja és feltölti őket a hangom és a meditáció tartalma egyaránt.
Számomra ez egy mindennapi rendrakással, vagy heti, havi teljes nagytakarítással ér fel az életem minden szintjét alaposan rendbe téve, kitakarítva és megújítva.
Ha szeretnéd, gyere velem erre a belső utazásra.

Ma
Utolsó frissítés ( 2012.12.16. )