Menu Content/Inhalt
Kezdőlap arrow Transz-formál-ás arrow Transzformáció angyalok üzenetei

Hírlevél feliratkozás


Transzformáció angyalok üzenetei
Transzformáció Angyal üzenete - 2013 Szeptember - Jelenlét PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

A szeptemberi Transzformáció Angyal üzenete a JELENLÉT

Használd az éleselméjűségedet és a tisztánlátásodat arra, hogy bölcs döntéseket és választásokat hozz létre az életedben. A belső iránytűd segítségével haladj előre az utadon bizalommal.

A Jelenlét a lélek mélyéből jön, és képessé tesz minket arra, hogy a pillanat erőforrásából merítsük tudásunkat.

Ez a tisztánlátás és jelenlét megkívánja tőlünk, hogy rendszeres leltárt készítsünk az értékeinkről, a hiedelmeinkről, a múltbeli cselekedeteinkről, a jelenlegi reményeinkről és a jövőbeli álmainkról.

Az életünket általában a hiedelmeink alapján éljük. A cselekedeteinket megelőzik ezek a hiedelmek. A tudatosságunk szintje visszatükröződik ránk. Azt találjuk, amit keresünk.

Tehát a kérés az, hogy honnan jönnek ezek a hiedelmek? Elsöprő válaszként mindenki azt mondaná erre, onnan és attól, amit mások mondtak nekünk. Nagyon kevés eredeti gondolatunk van ugyanis, mely megérintené a megrögzött hiedelmeinket.
Egyénenként is meghatároznak bennünket a generációk által hordozott feltételezések és hiedelemrendszerek.

De mi lenne, ha elhinnénk, hogy többek vagyunk ennél? Mi lenne, ha olyan erővel bíró lények lennénk, akik éppen most ébrednek föl egy hosszú álomból. Mi van, ha éppen most vagyunk a határán annak a mélységnek, ahonnan az eredeti képességeink erednek, És mi lenne, ha ezeket felismerve globális békét hoznánk létre?

Milyen érzés lenne, ha éreznénk a kapcsolatot az Egésszel, és a cselekedeteinket ennek a valóságnak az alapján választanánk? Miben és hogyan lennél más ma? Hogyan befolyásolná ez a hatás a cselekedeteidet?

Mindannyiunk kollektív kihívása és lehetősége. hogy megadjuk magunkat azoknak az illúzióknak, melyek bennünket feltételes és korlátolt báb állapotban tartanak, aztán beleolvadva ebbe a báb állapotba újraértékelnénk a valóságot, mely szeretettel fogadja majd a megszülető és kiröppenő pillangót ebből a bábból.

Reméljük, hogy Jelenlét Angyala megvilágítja és inspirálja ebben a hónapban az életedet.
Öleld magadhoz ezt a jelenlétet a szívedből és elmédből egyaránt.

Szeretettel: Katy Tyler nyomán Bors Mari MA

 

Utolsó frissítés ( 2020.05.09. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2013 Október - ébredés PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

Az októberi Transzformáció Angyal üzenete az ÉBREDÉS

 

 

Engedd, hogy a fény átjárja minden alvó, dermedt, zsibbadt és elfeledett részedet.
Töröld ki az álmot a szemedből, és üdvözöld a hajnalt.


Amikor valaki felébred, meglátja mindennek az igazi természetét, és egy vég nélküli tanulás és tapasztalás része és részese lesz.
Persze addig is az volt, csak nem tudott róla, és nem használta ezeket a felismeréseit és tudatosításait.
A felébredt állapotban azonban felfedezzük mindazt az evidenciát, ami mindig is ott szunnyadt bennünk.

Az identitásunk nagy részét szüleink, tanáraink, barátaink formálják. Ez az a "láthatatlan bizottság", mely minden döntésünknél ott ül a hátunk mögött, és "beleszól" abba, hogy mit tegyünk és ne tegyünk. Aztán van egy saját magunkról alkotott kép is, amelyet úgy alakítunk, hogy az másoknak is megfeleljen, hogy mások azt higgyék rólunk, amit szeretnénk, hogy higgyenek.

Úgy hordjuk magunkon ezt a képet, mint valami referenciát arra nézve, hogy kinek és milyennek akarjuk tartani magunkat, még ha belül nem is vagyunk olyanok.
Többnyire ennek a képnek az alakítgatásán dolgozunk, ez köti le a teljes figyelmünket, ebbe vetítjük bele és sugározzuk ki a vágyainkat, álmainkat, de a félelmeinket, gondjainkat és a problémáinkat is.

A felszín alatt azonban egy hatalmas, mély kút van. Ez az eredeti autentikus ÉN-ünk, az igazi Lény-egünk, melynek jelenlétét azonban elhomályosítja a kisebbik énünk folyamatos zajongása.
Mint egy hisztis kisgyerek úgy ontja ránk vélt vagy valós szükségleteinek követelésit.
Ez a hangos zavargás az oka emberi életünk legfőbb illúzióinak és tévedéseinek, délibábjainak és káprázatainak, a hamis én útvesztőinek.
Ha erre figyelünk, nem fogjuk észrevenni az igazi lény-egünket, és a felébredésünk nem történik meg.

Mielőtt felébrednénk a sokkal hatalmasabb és multidimenzionálisabb igazságokra, jó lenne, ha megtanulnánk saját energiáink kezelését; ha megtanulnánk az érzéseink és gondolataink tiszta és felelősségteljes kezelését, kifejezését. Hiszen ahogy felébredünk, megtapasztaljuk, hogy gondolataink és érzéseink azonnal és automatikusan cselekvéssé alakulhatnak, megvalósulhatnak.

Az éppen most folyó világméretű káosz közepette, egy új világ-mintát kellene létrehoznunk, egy sokkal fényesebb és mélyebb, teljeskörű megközelítését és megértését a mindennapi életünknek. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, ha benne maradunk a legbensőbb figyelem energiájában, és az intuíciónk, megérzéseink talaján cselekedve éljük az életünket.
Idézd meg és kérd lelked isteni jelenlétét, azzal a szándékkal, hogy felhozhasd a mélyből az eltemetett emlékeket, minden gáttal és akadállyal együtt, és azokat ebben a jelenlétben tudd megvizsgálni és meggyógyítani.
Kérj olyan erőt, melynek segítségével többé nem felejted el az igazi énedet, és mindig teljes bizonyossággal tudsz onnan belülről cselekedni és sugározni.

A FELÉBREDÉS angyala töltse meg az előtted álló hónapot és a lelkedet fénnyel, szeretettel, bizonyossággal, belső erővel.

Ha szeptemberben a Jelenlét Angyalával dolgoztál, akkor szánj most néhány percet arra, hogy megköszönd a jelenlétét és elengedd az útjára.

 

Szeretettel: Katy Tyler nyomán Bors Mari MA

 

Utolsó frissítés ( 2020.05.09. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2013 November Öröm, örvendezés PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

 

A novemberi Transzformáció Angyal Üzenete az Öröm, örvendezés

(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

 

Az ÖRVENDEZÉS angyala.

Közelíts az életedhez elengedett, laza, játékos hozzáállással; könnyű szívvel és tehermentes elmével. Engedd meg az örömnek, hogy minden pillanatban feltölthessen téged és emelje a szellemedet.

Mindegyikünk bensejében mélyen, jelen van az, ami valamennyiünket összeköt mindazzal, amik vagyunk, és ami VAN. Holografikus lények vagyunk, ezért bármely pontján be tudunk lépni az Egészbe. Az öröm és az örvendezés ennek a jelenlétnek egyik lényeges megnyilatkozása, amely mindig elérhető a számunkra.

A tehermentes elme nem esik az öröm hajszolásának vagy a fájdalom blokkoló energiájának csapdájába, mentes a racionalizálásoktól és az előfeltételezéseitől, hogy minek kellene történnie. Már nem zavarják a „mi lenne,ha”-k, viszont nyitott arra, ami VAN…Az Örvendezés és az öröm nem valaminek az eredménye, hanem maga a Tiszta Forrás, és mi vagyunk azok, akik abból meríthetünk.

Az örvendezés természetesen ered a valahova tartozás mély érzéséből, míg a szenvedés abból a vágyódásból származik, hogy lenni akarunk. Ezekben a stresszes időkben a létezésünk gyakran megfoghatatlannak és a hatáskörünkön túlinak tűnik. Bűntudattól, szégyentől, negatív gondolatoktól terhelten, habozunk, hogy megengedhetjük-e magunknak az öröm és az örvendezés megtapasztalását.

Csendesedj el, és érezd magad otthon önmagadban, lubickolj a vágyaidban, és tekints kíváncsian arra, hogy mit hozhat még Neked az életed. Engedd el a küzdést, és az idő szorítását.

Teremts olyan valóságot, amely a lélek nyitottságának tapasztalásait hozza eléd, egy folytonos áramlásban.

Töltse meg örömteli pillanatok sokasága a hónapodat!

Áldások,
Kathy


P.S. Ha oktber folyamán az Ébredés Angyalával dolgoztál, szánj néhány pillanatot arra, hogy hálával bocsásd el őt, mielőtt november hónapban az Örvendezés Angyalát fogadod az életedbe.

Szeretettel és az örvendezés folytonos megtapasztalásával magyarítottam Kathy Tyler üzenetét. Az Örvendezés Angyala ebben a hónapban már eddig is döbbenetes módon működött az életemben.

Kívánom, hogy Te is megtapasztald ezt! Ha segítséget szeretnél kérni erre a Transzformáció Játéktól, csak írj, vagy hívj. Megszervezzük!


Örömteli ölelések:

Bors Mari MA

 

Utolsó frissítés ( 2013.11.10. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2013 Deecember Bölcsesség PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

 

A decemberi Transzformáció Angyal Üzenete
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A BÖLCSESSÉG Angyala

A bölcsesség a tapasztalatainkból és a szív mélységes tanulási vágyából és szándékából születik.

Add hozzá az érettségedet és a tudásodat a tapasztalataidhoz és a tanulási vágyadhoz, hogy spirituálisan táplálni tudd életed minden teremtő pillanatát.

 

Az élet el- és kikerülhetetlen dolgai a legnagyobb tanítómesterek: az evés, ivás, alvás szükséglete, a természet körforgása, a testünk változásai az évek múlásával. Mindezekről egy régi fohász jut az eszembe, a bölcsesség imája, mely így szól: Uram, tégy engem békéd eszközévé. Adj erőt, hogy megváltoztassam, amit meg tudok változtatni és adj higgadtságot, hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni, és kérlek, adj bölcsességet, hogy meglássam e kettő közt a különbséget.

Ez a feladat – felismerni a különbséget. De hogyan?

Néha az, amit meg tudunk változtatni, természetesnek, egyszerűnek tűnik, máskor viszont az érzelmek maszkjában jelenik meg. De ha gyakoroljuk a belső vizsgálódásainkat és tudatosításainkat, akkor felismerjük a saját ragaszkodásainkat, játszmáinkat.

A bölcsesség a tapasztalatok élményeivel érlelődik meg bennünk, és megengedi, hogy minden az legyen, ami.

 

Úgy juthatunk közel a bölcsességünkhöz, ha teljes tudatosságunkkal jelen vagyunk a saját életünkben, és mindenre figyelünk, amire csak tudunk, ha használjuk a megszerzett tudásainkat, tapasztalatainkat, a legjobb technikákat és hozzáállásokat, melyek a legtisztább megértéshez visznek közel, és ha ezeket azonnal és minden helyzetben alkalmazzuk is. Ez mélyről felragyogó, felfénylő bölcsességet ad a szívünknek, és minden pillanatunkban spirituálisan táplál bennünket.

 

Minden ősi kultúrának voltak saját bölcsei, egy olyan csoport, akik megőrizték és fenntartották a hagyományokat. Ezek a rejtett tanítások most is ott vannak bennünk, és készen állnak arra, hogy megnyilatkozzanak, és megerősítsenek mindabban a bizonyosságban, ami már a kollektív tudattalanban benne van.

Az ősök bölcsessége nyissa fel memóriánk zárjait, és világítsa meg az utunkat hazafelé.

Szeretettel Kathy Tyler nyomán Bors Mari

 

Utóirat: Ha novemberben az Örvendezés Angyalával dolgoztál, akkor most szánj néhány percet arra, hogy elengedd őt hálás szívvel. Ezután köszöntsd a Bölcsesség Angyalát, aki most jött el az életedbe, és egész decemberben veled marad, ha hívod, várod és kéred a segítségét.


 


Utolsó frissítés ( 2013.12.07. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Január - Elégedettség PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

 

A januári Transzformáció Angyal Üzenete
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

Az ELÉGEDETTSÉG
angyala.


ŐRIZD ÉS ÉLVEZD AZT, AMI MÁR OTT VAN AZ ÉLETEDBEN!

Az alkotó-teremtő folyamatnak soha nincs vége.
De most engedd el a versengést és a küzdelmeket, és egyszerűen csak pihenj meg, lubickolj a megelégedés és az örömteli beteljesedés érzéseiben.

Békélj meg azzal, ami van. Adj engedélyt magadnak arra, hogy lágyan és gyengéden benne tudj maradni a jelenben. A múlton való rágódás és a jövő miatti aggódás nem „ego-logikus”, és nyugtalanságot, zavart okoz. Mindkettő tévútra terel bennünket, a megelégedés nyugalma helyett.

Bensőnk lenyugtatásával előkészíthetjük magunkat minden felbukkanó új kihívás megfelelő fogadására és olyan lelki tartállyá válunk, melyben a kegyelmeket is hálával tudjuk fogadni. Amivel megtöltjük ezt a tartályt, az a tartalom fogja alakítani az érzéseinket is.

A versengés és a küzdelmek elengedése azonnal megváltoztatja, elmozdítja a figyelmünket. Olyan ez, mint amikor megfordítjuk a fejünket, hogy egy másik irányba nézzünk; egy pillanatra életre kelünk. Valami felébred bennünk, és megpillanthatjuk a tapasztalataink és megrögzött reakcióink mögötti valóságot.

Valami elindult most az emberiségben, ami valószínűleg nem történt még meg előzőleg.

Nincs egy térképen megrajzolt konkrét útvonal, amely megmutatja merre vezet az út ahhoz, hogy a globális tudatosodás megtörténjen, de az elégedettség angyala segít abban, hogy csendesen és békésen haladjunk a cél felé.

Őrizd a percet, nincs semmi több, amit teljesítened kellene.

Reméljük, az Angyalok továbbra is megihletik és inspirálják az életedet.

Legyen sok olyan pillanatod ebben a hónapban, amit megőrzöl a lelkedben örökre.

 

És szóljon a háláról és a köszönetről ez az éved.


Szeretettel: Bors Mari MA

 

Utolsó frissítés ( 2014.01.03. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Február - Integritás PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

 

AZ INTEGRITÁS ANGYALA- A februári angyali üzenet

(Az Inner Links Transzformációs Angyalainak Üzeneteiből, Kathy Tyler nyomán Bors Maritól)


Állj ki azért, amiben hiszel!
Cselekedj a belső értékeiddel összhangban, és kövesd a saját vállalt kötelezettségeidet!


Az életben tanultak nagy részét kintről kaptuk – a szüleinktől, az iskoláinktól és a kultúránktól.

Így alakultak ki a hiedelmeink, és ezek adtak értelmet a cselekedeteinknek, gyakran egyáltalán nem a saját belső énünknek megfelelően.
Mivel szinte folyton kifelé figyelünk, ezért gyakran érezhetjük azt, hogy valami hiányzik az életünkből, és hogy rosszkor és rossz helyen pazaroljuk az energiáinkat.

Sokat hallunk manapság a „paradigma váltásról”, ami egyszerűen csak azt jelenti, hogy változtassuk meg a nézőpontunkat.

A saját valóságunkat – melyről azt hisszük, hogy létezik - úgy szoktuk megteremteni, hogy összekapcsoljuk a hitrendszereinket, az értékrendünket az érzékeléseinkkel.
A különféle szűrőink nem engedik meg nekünk, hogy azt is lássuk, amiről nem hisszük, hogy létezik, vagyis bármi, ami a „dobozunkon” kívül esik, az számunkra láthatatlan.

Itt az ideje, hogy egy új, holisztikus világszemléletet sajátítsunk el, amelyben felfogjuk, hogy a világ egy test, amely az összes földön lévő életet és a planétát magát is tartalmazza, s hogy ezek összefüggenek.

Amit én teszek, az hatással van az egészre, amit te teszel, az szintén hat az egészre, és nem csak egy emberre vagy csak rám vagy csak néhányra, a családodra, barátaidra, szeretteidre, hanem mindenkire.

Így tehát, ha megváltoztatjuk a világ-látásunkat, akkor máris megtörténik a paradigma váltás, a „me-listic” és „you-listic”-ből a whole-listicre, magyarul az „én-központúságból” és a „te-központúságból” a holisztikusságra, a teljességre.

Úgy gondolj a világunkra, mint egy körkörös energiára, sokkal inkább, mint valami egyenes lineáris vonalra, amely nem tér vissza hozzánk sosem.
Az emberek tudatosságra ébredése felgyorsult. Egyre céltudatosabbak leszünk abban, hogy rájöjjünk, mi vezérli az életüket. Bátorítanunk és támogatnunk kell ezt a folyamatot, és a cselekedeteinkkel igazolnunk.

Új képességeinkkel ismerjük fel, ahogy a láthatatlan, finom erők összekapcsolódnak, és tudatosítsuk a még fel nem ismert jelenségeket.

Köszöntsük szeretettel, és tartsuk magunknál februárban az Integritás Angyalát. Építsünk egy világot, amely a legmagasabb értékeinket és a legmélyebb belső vágyainkat tükrözi.

Ha januárban az Elégedettség angyalával dolgoztál, engedd el most őt hálával és köszönettel. Repüljön másokhoz is, és hozzon nekik is elégedettséget a szíveikben.

Reméljük az Angyalok továbbra is segítik az életedet.
Legyen a szívetek és az elmétek összhangban önmagatokkal és cselekedeteikkel, becsülettel, tisztességgel az egységben.

Szeretettel Kathy Tyler után szabadon: Bors Mari


Utolsó frissítés ( 2014.02.10. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Március - Elengedés PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

 

AZ ELENGEDÉS a márciusi angyali üzenet


Engedj el mindent, ami a múltban tart vagy a jövőbe visz.
Engedd el az irányítást, az elvárásokat, a feltételezéseket, a minősítéseket és az előítéleteket, mindent, ami gátol és akadályoz az élet megélésében, a felesleges aggodalmakkal és az idejétmúlt ön-képekkel egyaránt.
Minden egészségtelen viselkedés mélyén az élettel és az energiákkal kapcsolatos tévhitekre, téveszmékre bukkanhatunk.
Tudattalanul is olyan hitrendszerekben élünk, melyek behálózzák az elménket, és odakötnek ezekhez a pusztító viselkedésekhez.
Túlterhel bennünket az a nyüzsgés és pörgés, a hangok, képek áradata, a hangulatváltozások, az emberek és a környezetünk őrületei, melyeket minden nap át kell élnünk, ha akarunk, ha nem.

Pedig a spirituális fejlődés példa nélküli lehetőségeinek idejét élhetnénk és élvezhetnénk most.
Az energia felgyorsulása arra serkenti a tudattalant, hogy a megalkuvás, a beletörődés, és a veszteségtudat többé ne maradhasson elnyomva és rejtve. Ahogy felszínre kerülnek és tudatosulnak ezek a negatív érzések, azonnal ráláthatunk a lényegükre, és elengedhetjük az idejétmúlt és lejárt tévképzeteinket, az éretlenül hozott és belénk rögzült döntéseinket, melyek egy részét akár még azelőtt „szereztük be”, mielőtt beszélni tudtunk volna.


Most tehát az a feladatunk, hogy felszabadítsuk önmagunkat a megkövült érzéseink feloldásával és a régi tudattalan viselkedéseink megváltoztatásával. Fejlesszünk ki újakat lelkünk igazi valójának perspektívájából.
Ha azt választjuk, hogy folyamatosan és tudatosan a jelen pillanatban élünk és benne maradunk a figyelmünkben, akkor azt vesszük majd észre, mintha az életünknek egy új és szabad területére kerültünk volna, ahonnan már könnyedén engedhetjük el az addigi gátló és akadályozó, lehúzó és ismétlődő személyes történeteinket, és helyette a lélek igazságát hívhatjuk elő. Ha ebből az igazságból éljük az életünket ezután, akkor valóban hatalmas és heroikus átalakulási, transzformálódási folyamaton megyünk keresztül.

Ez nem valami hosszú, egyenes út a legjobb énünk felé.
A régi világunktól való megszabadulás útja lassú, és tele van az elkülönüléstől, a magunkra maradástól való félelmek és szorongások árkaival és szakadékaival. Ez pedig azt a szükségletünket hívja elő megint, hogy mégis csak a múltban éljünk.
Az új világba vezető út viszont gyors, és az egymással való kapcsolatokon, az intuitív megérzéseken, a bátor tetteken és cselekedeteken alapul.


Mindannyian elérkeztünk életünk fordulópontjához, amikor az a kérdés, hogy hajlandóak vagyunk-e elengedni mindazt, ami többé már nem szolgálja a javunkat, nem helyezi előtérbe a saját energiáinkat, céljainkat és tetteinket a világban.

A spirituális világból és valóságból folyamatosan kapjuk a meghívást arra, hogy tegyük félre a kétségeinket, a prekoncepcióinkat, az előítéleteinket és a türelmetlenségünket, és válasszuk helyette az igazi élettel való kapcsolatunkat, azaz az igazi kapcsolódást a valódi életünkhöz, az áramláshoz és a szinkronicitáshoz.

Az Elengedés angyala segítsen bennünket abban, hogy tisztán lássuk az utunkat, és képesek legyünk teret adni egy új életnek, a szeretetnek, szerelemnek és a beteljesülésnek a következő hónapban.

Szeretettel küldi mindenkinek Kathy Tyler nyomán Bors Mari

P.S. Ha februárban az Integritás Angyalával dolgoztál, akkor most szánj néhány percet arra, hogy hálás szívvel elengedd és üdvözöld a márciusi Elengedés Angyalát.

Utolsó frissítés ( 2014.03.06. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Április - Játék angyala PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal ÜzeneteAz áprilisi Transzformáció Angyal Üzenete 
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után) 

A JÁTÉK 
angyala. 


Ihletett üzenete a következő:

Éld át az élet minden pillanatát!

Tapasztald meg a jóleső, kellemes jelenlétet minden aktivitásodban, és élvezd, amit teszel. Szórakozz, mulass!

A játék kreativitása a szívünkben van, és élettel telíti a létünket a gondtalan pillanatokkal.

Segít átélni az abszurdot, a paradoxont, a rejtélyest és a titokzatosat…

Táplálja az örömeinket, a csodáinkat, a kíváncsiságunkat.

Könnyen ad választ ad a miértjeinkre, a legnehezebb kérdéseinkre…

Oly sok minden zajlik a világban, és bennünk, hogy folyamatosan tele vagyunk stresszel és feszültséggel, és a képzeletünk beszűkül, elkopik, meghal.

A játék a stressz ellenszere és ellenmérge.
Teljes figyelmedet kéri, önfeledten vagy benne, az érzések zuhataga borít el, és ettől emelkedik a boldogságérzeted is.

A játék összekapcsol bennünket a képzelet birodalmával, az életünk anyagcseréjével.

Megerőltetés nélkül, könnyen élezi az elménket.

A Játék szó szerint szusszanásnyi szünetet, pihenőt ad nekünk, és regenerálja az életerőnket, ízig-vérig, a szívünk mélyéig.

Ebben a hónap találj olyan vidám aktivitásokat, melyek a teljes figyelmedet követelik, annyira, hogy úgy érzed, lelassul vagy megáll az idő, és megszűnik az állandóan mindent kommentáló belső beszéd.

Nevess szívből a tréfákon, a mindennapi fura helyzeteken és önmagadon!


Az Inner Links és Kathy Tyler nyomán: Bors Mari


Utolsó frissítés ( 2014.04.30. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Május - Kecsesség-Kegyelem angyala PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal ÜzeneteA májusi Transzformáció Angyal Üzenete 
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után) 

A Kecsesség-Kegyelem angyala. 
Higgadtság és elegancia minden szinten; ilyen ennek az Angyalnak a minősége és az energiája.
(Több magyar szó is van a GRACE szóra, érdekes megfigyelni mindegyik jelentését és az összefüggéseket köztük. (a ford.)

Hagyd abba a küzdelmeket, és engedd, hogy az Univerzum részt vehessen az életed alakításában.
A kecsesség, kellem és báj, olyan gyógyító balzsamok, melyek csillapítják az idegrendszerünket, és ellazítják a világban való „működésünket”. Abban segítenek, hogy benne tudjunk maradni egy mélységesen gyengéd és lágy szívkapcsolatban önmagunkkal és másokkal.
Ebben a világban, ahol naponta lopják meg érzéseinket és boldogságunkat a külső-belső zavarok és egyéb viszontagságok, a „Grace”– kellem, báj, kecsesség, kegyelem – nem más, mint a jóság aurája. Engedd meg neki, hogy átitassa és átjárja, feltöltse és betöltse minden tevékenységedet, és helyreállítsa a nyugalom állapotát benned..

Szólaltasd meg a Kecsesség hangját ebben a hónapban úgy, hogy Te szólsz ezen a hangon. A finom, gyengéd, lágyan hullámzó szavaid gyógyírt jelenthetnek, akár Te beszélsz, akár valaki mással beszélgetsz. A szavak eszközök arra, hogy gyógyíts, vagy sebezz velük, hogy összeköss, vagy elválassz. Engedd meg a szavaidnak, hogy a kecsesség gyógyító balzsamával bátorítsák, enyhítsék, és csillapítsák az emberiség idegrendszerét.

A Kecsesség minősége közvetlenül is létünk misztériumára utal. Nem lehet és nem is kell kordában tartanunk, megfegyelmeznünk, megkeményítenünk. Ehelyett ráhangolódhatunk erre a csodálatos és megszentelt energiára, és ebből indíthatjuk gondolatainkat, tetteinket, szavainkat egyaránt. Ezt gyakorolhatjuk nap mint nap, mintha ráfeküdnénk egy lágyan ringatózó hullámzásra,
A belső transzformálódás, átalakulás és felébredés fokozatos folyamata megváltoztathatja azt a módot, ahogyan a valóságot tapasztaljuk, és az információk új minőségével ajándékozhat meg bennünket A tudatosság átrendeződése képessé tehet minket arra, hogy észleljük az összefüggéseket, és az isteni jelenlét iránti növekvő érzékenységgel válaszoljunk mindenre, amit az életben kapunk.

A lelked megtanulhat Isten jelenlétének kiáradásaként élni, és egy olyan „járművé” válni, melyen keresztül az isteni kegyelem leárad a Földre; Rád is és mindenki másra is átgyűrűzve Rajtad keresztül…

Reméljük, hogy az Angyalok továbbra is inspirálják, segítik és vezetik az életedet.
A szíved így mindig boldog lehet, és a jelenléted lágy, finom és könnyed. (És nem lesz sok könnyed. a ford)

Szeretettel és áldással üdvözöllek a magam, az Angyalok és Kathy Tyler nevében is:

Bors Mari MIRA ma

P.S. Ha április folyamán a JÁTÉK Angyalával dolgoztál, akkor kérlek, hogy hangolódj rá még néhány percig, és hálásan bocsásd el őt., mielőtt a Kecsesség Angyalát fogadnád a szívedbe.


I
Utolsó frissítés ( 2014.05.23. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Június HIT angyala PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

A júniusiTranszformáció Angyal Üzenete
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A HIT Angyala

 

A HIT a szívnek olyan megrendíthetetlen tudása, melynek az elme számára nincs semmi értelme. A Hit kifejeződése mindennapi cselekedeteinkben az optimizmus.

A Hit, Isten lélegzete, mely élettel telíti a lelkünket.
Nem láthatjuk, csak érezhetjük – ha jól figyelünk.


A kétség a bizonytalanságunk, hogy vajon a spirituális erőforrásunk velünk lesz-e szerencsétlenségben, fájdalomban, szenvedésben, betegségben egyaránt.

Rendben van az, ha megtapasztaljuk a spirituális kétséget. Sőt valójában a kételkedés és a kétség vezetnek el bennünket a leghatalmasabb átalakító pillanatainkhoz, és ezek a hitünk „konzervnyitói” is egyben.

A jövő még ismeretlen mindenki számára, és ezért a bizonytalanság érzetét kelti. A hit viszont egy olyan híd a látható és láthatatlan világ között, mely megtanít bennünket elmélkedni arról, ami a megismerhető és megfogható világon túl van.

Hitünk összekapcsolja a múltat és a jövőt és egyfajta spirituális súlypontot ad nekünk.

Az aggodalmunk pedig egy olyan lengedező zászló, mely felhívja a figyelmünket arra a helyre, ahol éppen a hitünk várakozik belépésre.

Engedd el az elméd irányítását, és legyél biztos abban, hogy a szíved megtart Téged. Nincs véletlen tapasztalás vagy véletlenszerű belső állapot. Az élet spirituális valósága sokszor sokkal valóságosabb, mint az úgynevezett „földön járó élet”.
És hitünk az egyesítő princípium, amely minden tapasztalást egybesző.

Adja meg Nektek ez a hónap, a HIT angyala segítségével, a valódi és igazi belső hit megszületését és megerősödését, ezzel pedig egy új és friss perspektíva áldásának megjelenését az életetekben.

Szeretettel Kathy Tyler nyomán Bors Mari

  Ha májusban a Kecsesség-Kegyelem 
Angyalával dolgoztál, akkor szánj most néhány percet arra, hogy megköszönd a jelenlétét és elengedd az útjára.
Utolsó frissítés ( 2018.12.02. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Július Bolcsesseg angyala PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

A juliusi Transzformáció Angyal Üzenete 
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A BÖLCSESSÉG Angyala

A bölcsesség a tapasztalatainkból és a szív mélységes tanulási vágyából és szándékából születik.

Add hozzá az érettségedet és a tudásodat a tapasztalataidhoz és a tanulási vágyadhoz, hogy spirituálisan táplálni tudd életed minden teremtő pillanatát.

 

Az élet el- és kikerülhetetlen dolgai a legnagyobb tanítómesterek: az evés, ivás, alvás szükséglete, a természet körforgása, a testünk változásai az évek múlásával. Mindezekről egy régi fohász jut az eszembe, a bölcsesség imája, mely így szól: Uram, tégy engem békéd eszközévé. Adj erőt, hogy megváltoztassam, amit meg tudok változtatni és adj higgadtságot, hogy elfogadjam, amin nem tudok változtatni, és kérlek, adj bölcsességet, hogy meglássam e kettő közt a különbséget.

Ez a feladat – felismerni a különbséget. De hogyan?

Néha az, amit meg tudunk változtatni, természetesnek, egyszerűnek tűnik, máskor viszont az érzelmek maszkjában jelenik meg. De ha gyakoroljuk a belső vizsgálódásainkat és tudatosításainkat, akkor felismerjük a saját ragaszkodásainkat, játszmáinkat.

A bölcsesség a tapasztalatok élményeivel érlelődik meg bennünk, és megengedi, hogy minden az legyen, ami.

 

Úgy juthatunk közel a bölcsességünkhöz, ha teljes tudatosságunkkal jelen vagyunk a saját életünkben, és mindenre figyelünk, amire csak tudunk, ha használjuk a megszerzett tudásainkat, tapasztalatainkat, a legjobb technikákat és hozzáállásokat, melyek a legtisztább megértéshez visznek közel, és ha ezeket azonnal és minden helyzetben alkalmazzuk is. Ez mélyről felragyogó, felfénylő bölcsességet ad a szívünknek, és minden pillanatunkban spirituálisan táplál bennünket.

 

Minden ősi kultúrának voltak saját bölcsei, egy olyan csoport, akik megőrizték és fenntartották a hagyományokat. Ezek a rejtett tanítások most is ott vannak bennünk, és készen állnak arra, hogy megnyilatkozzanak, és megerősítsenek mindabban a bizonyosságban, ami már a kollektív tudattalanban benne van.

Az ősök bölcsessége nyissa fel memóriánk zárjait, és világítsa meg az utunkat hazafelé.

Szeretettel Kathy Tyler nyomán Bors Mari

 

Utóirat: Ha juniusban a HIT  Angyalával dolgoztál, akkor most szánj néhány percet arra, hogy elengedd őt hálás szívvel. Ezután köszöntsd a Bölcsesség Angyalát, aki most jött el az életedbe, és egész juliusban veled marad, ha hívod, várod és kéred a segítségét.Utolsó frissítés ( 2014.07.10. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Augusztus - RÉSZVÉT-EGYÜTTÉRZÉS ANGYALA PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

Az augusztusi Transzformáció Angyal Üzenete 
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A RÉSZVÉT-EGÜTTÉRZÉS Angyala

 A részvét és együtt érzés tulajdonsága, a magunkban és másokban jelenlévő fájdalom megértése, és ítélkezés nélküli elfogadása.
Őszinte vágy a szenvedés enyhítésére, mely a „jószándékú” lény-egünkből fakad.

Folyamatoson kapcsolatban vagyunk mindenkivel, aki körülöttünk van, az energetikai mezőinken keresztül is.
Mindenen, amit megérintünk, rajta hagyjuk a kezünk nyomát, a saját jelünket.

Minél elszántabbak vagyunk, annál tovább marad meg ez az „aláírás”, és annál nagyobb az érintésünk hatása. Ugyanez vonatkozik a gondolatainkra, érzéseinkre is: minél erősebbek és minél többször ismételjük azokat, annál tovább élnek.

Az együtt érző hozzáállás gyakorlása mind magunkkal, mind másokkal, gyógyító balzsamként hat, ami segít elviselni a fájdalmainkat és sérüléseinket. Azt a képességünket is fejleszti, hogy benne maradjunk abban, ami van.
Menedéket ad az ítélkező elménktől, és megengedi szívünknek, hogy kinyíljon. Részvét és együtt érzés nélkül nem láthatnánk meg az igazságot, és nem tudnánk felülemelkedni a szenvedéseinken, egy nagyobb valóságban bízva.

A részvét és együtt érzés gyakorlása élethosszig tartó feladat és folyamat, mely tapasztalattal gazdagodva, szívünk intelligenciáját virágoztatja ki.
Az ilyen szív érzékeny a közöny minden rezdülésére, de a szánalom, az együtt érzés, a kedves és jóindulatú törődésre is.

Ha kimerítőnek tartjuk az együtt-érzést, és dilemma számunkra, hogy emberségesek legyünk-e, akkor eltávolodhatunk önmagunktól, és úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb oka a depressziónak, a stressznek és az önértékelés hiányának.
Állandóan traumatizál bennünket a média, és olyan energetikai lenyomatokat hagy bennünk, melyek eltávolíthatnak a szívünktől minket.

Nem szükséges tennünk semmit az emberi tapasztalásért, hiszen mindannyiunknak meg van a saját kiváltó okunk, mely cselekvésre késztet bennünket.
A kérdés csak az, hogy ezek a tettek a szeretet vagy az elkülönülés dominó hatását indítják-e el bennünk és körülöttünk.

Ebben a hónapban gyakorold az együttérzés művészetét érintéseken, gondolatokon, érzéseken keresztül, azzal a szándékkal, hogy olyan lenyomatot hagyj magad után, mely mozgósítja az emberiség iránti jóindulatot és szeretetet.

Engedd, hogy megöleljen Téged a Részvét Angyala, és hagyd, hogy energiája hasson mindenkire, aki körülötted van.

Áldásokkal
Kathy Tyler nyomán: Bors Mari

P.S. Ha júliusban a BÖLCSESSÉG Angyalával „dolgoztál”, szánj néhány pillanatot arra, hogy hálás szívvel elengedd őt, mielőtt az augusztusi RÉSZVÉT-EGYÜTT ÉRZÉS  angyalával kezded el a munkádat.

Utolsó frissítés ( 2014.08.26. )
 
Transzformáció Angyal üzenete - 2014 Szeptemberi - Világosság és Tisztánlátás angyala PDF Nyomtatás E-mail
2013.09.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

A szeptemberi transzformációs angyal a Világosság és Tisztánlátás Angyala

Ihletett üzenete pedig a következő:

 

Tisztítsd meg érzékelésedet minden zűrzavartól!

Koncentrálj a célzott, tiszta és egyenes kommunikációra; érzéseid, gondolataid minél világosabb kifejezésére. Lásd a világot olyannak, amilyen; kivetítések, ítélkezések és előfeltevések nélkül.

A világosság és a tisztánlátás nem egyszeri esemény, amihez ha egyszer megérkezünk, akkor készen is vagyunk, hanem olyan folyamat, amely sokkal inkább a fejlődésünket mutatja meg, mint a megérkezésünket.

Az igazság szeretete megtisztítja és eloldja téves előfeltételezéseinkből, hamis következtetéseinkből eredő sallangjainkat, és lehetővé teszi, hogy a lény-egi lényünk szerint éljünk.

Amikor megtanulunk ráhangolódni önmagunk igazi lényegére, akkor előfeltételezések és ítélkezések nélkül tudunk élni és kommunikálni, mivel a  belső lényegünk adja az útmutatásokat gondolatainknak, szavainknak és cselekedeteinknek.   

De hogyan is bátoríthatjuk tisztánlátásunkat arra, hogy végre előbukkanjon belőlünk?

Nos, azzal biztosan segítjük ezt a folyamatot, ha rendszeresen és dinamikusan, mintegy kötelezettséget vállalva megkérdezzük magunktól naponta, hogy:

 Ki vagyok én?

 Miért cselekszem ilyen vagy olyan módon?

 És mi ez az egész?

Ezekkel a kérdésekkel megkérjük belső lényegünket, hogy tárja fel gazdagságát és titkait, és mutassa meg a lehetőségeit.

Minden, amit a világból érzékelünk vagy felfogunk, a saját gondolatainkból épül fel; az elképzeléseinkből, érzéseinkből és benyomásainkból.

Mindez számunkra azonban csak tájékozódási pontként lehet fontos, de nem úgy, mintha ezek lennének a valóság döntő tényezői.

Szükséges, hogy hajlandóak legyünk minden álmunknak és minden önmagunkról és másokról alkotott elképzelésünknek megengedni, hogy teljes egészében, minden szinten,  és minőségben megváltozzanak, ha kell.

Tisztítsd meg az összevisszaságokkal és előítéleteiddel beborított legbecsesebb benső lényegedet és érzékeléseidet, és legyél teljesen önmagad.

Hagyd hogy ebben a hónapban a Világosság és Tisztánlátás Angyala megtöltse élettel egész lényedet, létedet. Engedd, hogy új utakra vezessen téged, új lehetőségeket mutasson meg neked, hogy önmagadat és a világodat másként lásd és másként éld meg.

 

Ha az Együttérzés-Részvét Angyalával dolgoztál augusztusban, akkor most áldozz pár pillanatot arra, hogy hálával és köszönettel elengeded őt, aztán pedig üdvözöld a Tisztánlátás és Világosság Angyalát, aki erre a hónapra jött el az életedbe, segíteni Neked, ha Te is szeretnéd és kéred…

Kathy Tiler nyomon írta: Bors Mari MIRA


Utolsó frissítés ( 2014.09.14. )
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 17 / 81