Menu Content/Inhalt
Kezdőlap arrow Transz-formál-ás arrow Visszajelzések a transzformáció játékról

Hírlevél feliratkozás


Visszajelzések a transzformáció játékról
Krisztián PDF Nyomtatás E-mail
2010.12.05.

 

Image

Kedves Marika 

Először is nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a játékon és a munkádat, amit belefektettél, hogy maga a játék megvalósulhasson.
Sokat jelentett számomra, hogy ott lehettem.... sokat és szinte mértani precizitással pont azt kaptam, ami most számomra kellett... tényleg fantasztikus mennyit és mennyire egzaktan tud adni ez a játék....

Krisztián

 

Utolsó frissítés ( 2015.04.08. )
 
Dorka PDF Nyomtatás E-mail
2010.12.05.

 

Image

Drága Mari!

Nem tudom eléggé megköszönni és meghálálni, hogy szombaton a segítségeddel beljebb tekinthettünk önmagunkba. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor előveszem a "jegyzeteimet".
Nagyon köszönöm a csodás, kedves, megható szavaidat Smile
Ha arra teremtettél, hogy léleksimogatással fényt hozz mások életébe is, akkor megtaláltad a Neked szánt küldetést, aminek gyönyörűen eleget teszel. Legyél olyan boldog, amilyen egy ember csak lehet - megérdemled!

Dorka

Utolsó frissítés ( 2012.11.19. )
 
Robi PDF Nyomtatás E-mail
2010.12.05.

 

Image

Kedves Mari!

Kedves Mari!

Eddigi legjobb játékvezetési tapasztalatom éltem át pénteken veled.  Élmény volt, ahogyan aktívan vagy hallgatólagos engedelmeddel vezetted a játékot.  Mert el lehet engedni a játékszabályokat, amikor például egy tapasztalt lélek felülírja azokat.  Ahogyan a világ, szabályaink is folyamatosan változnak, hiszen szabályaink mi magunk vagyunk. 

Namaste,

Robi


Utolsó frissítés ( 2012.11.19. )
 
Éva PDF Nyomtatás E-mail
2010.12.05.

 

Image

Kedves Mari!

Kedves Mari!
Nagyon köszönöm, amit kaptam Tőled! Ha csak 10%-át vissza tudom adni bármiben, már nagyon jóóóó! Akkorát mozdultam előre, hogy azt nem lehet szavakban megfogalmazni. Hihetetlenül boldog vagyok, és sugárzik belőlem a Nap :) Már végre Én is érzem :) 
Ha szereted ezt a trafó játékot vezetni, ne hagyd abba, mert olyat adsz vele az embernek, amit szavakban kifejezni nem lehet és igazán meghálálni sem. Ha Nekem ennyit tudtál ezzel adni akkor gondolj bele, hogy az igazi álmod megvalósításával mennyit tudsz adni bárkinek, főleg Önmagadnak.  Nagyon nagy motiváció mindenkinek az, amit átadsz!!!!!!!! Még akkor is, ha esetleg nehezen esik le a túloldalnak, vagy hárít... Csodákra vagy képes!


Puszi
ÉVa

Utolsó frissítés ( 2012.11.14. )
 
Gabi: PDF Nyomtatás E-mail
2010.12.05.

 

Image

Kedves MIRA!

Először is szeretném Neked megköszönni a tegnapi fantasztikus napot,
amit sosem fogok elfeledni, mert úgy érzem, hogy tegnap
"újjászülettem":). Teljesen máshogy látom már magamat és ezt a
játéknak és Neked/tek köszönhetem. Emlékszel még mit írtál nekem a
múlt héten? "....bízz bennem, a játékban és magadban annyira, hogy
minden úgy lesz, ahogy lennie kell:-)". Hát igazad lett, tényleg
minden úgy lett, ahogyan lennie kellett. Ennél jobban nem is
alakulhatott volna. Sokkal jobb lett, mint amilyennek elképzeltem,
illetve vártam. Jó csapat voltunk és én is remélem, hogy fogunk mi még
találkozni és együtt játszani jövőre is:).


Puszi

Gabi

Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )
 
Klári: PDF Nyomtatás E-mail
2010.10.08.

 

Image

Szia Kedves Mari!

Köszönöm Neked azt a kellemes, meghitt légkörű játékot, melynek részese lehettem okt.2-án .
Nagyon sokat segített megérteni és másként látni dolgokat !!

Ez az egy játék sok mindenre rávilágított, mit eddig nem hittem vagy talán nem is láttam vagy éreztem…

Köszönöm a lehetőséget !

Üdvözlettel: L. Világi Klári

Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )
 
Zsuzsa: PDF Nyomtatás E-mail
2010.10.03.

 

Image

Szia Marcsi!

NAGYON köszönöm a tegnapi napot Neked! Elmondhatatlanul jól éreztem magam.
A várakozásaimat bőven felülmúlta ez a nap, mind érzésekben, mind a kapott "tudásban" - önmagamról, az engem foglalkoztató problémákról és arról, hogyan lehetünk empatikusok mások felé olyan módon, hogy közben mi magunk is tanulunk úgy, hogy még jól is érezzük magunkat!
A "játék" egyszerűen fantasztikus! Az pedig egyáltalán nem véletlen (mint ahogy semmi nem az), hogy adott napon éppen kik is ülnek a forráskör köré :-) - és kik örülnek együtt annak, hogy a társuk is "megszületett" ...

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! A legjobb szívvel tudom mindenkinek ajánlani a Transzformációt!


Puszi
Gyulai Zsuzsa

Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )
 
Judit: PDF Nyomtatás E-mail
2010.09.07.

 

Image

Kedves Mari!


Ha ez a megszólítás nem kellemes számodra, akkor vedd úgy, hogy azonnal módosítottam rajta Ízlésed szerint.
Lehet, hogy név szerint nem emlékszel: én voltam az egyik résztvevője az Angyalszívben tartott transzformációs játékodnak és most azért ragadok klaviatúrát, hogy visszajelezzek.

Már a játék közben is, később pedig még intenzívebben több megvilágosodás-szerű felismerésben volt részem, amelyek nyomán a kívánatos irányba történő belső átállás egészen könnyedén sikerült sok tekintetben. A kevésbé rugalmasan változó- változtatható motivációimban is sokat tudok javítani, legfeljebb észben kell tartanom és ismét figyelmeztetni kell magam arra, hogy ezen és ezen ám módosítani kell, mert még mindig bele vagyok ragadva a megszokott formába.
A külső visszajelzések is jönnek, bár a legfőbb kérdésben (a csoportos tevékenységben) még igen bágyadtan, de egyéniben brutális mértékben meglódult az élet. Nem a játék után rögtön, hanem kb. egy hét múlva, szinte órára onnan kezdődően, hogy a játék során feljegyzett egyes lépések tartalmát rendezett formában beírtam a számítógépbe! Ez egyébként nem lepett meg, nagyjából számítottam rá, a mértékén hökkentem meg egy kicsit, de természetesen örömmel fogadom.
Remélem, hogy nemsokára a hőn vágyott csoportos tevékenységem is nagyobb hatékonysággal terjedhet, különös tekintettel szívem kedves gyermekére: a karma-tréningre. Hozzáteszem, hogy a transzformációs játék mellett még néhány hasonlóképpen erőteljes technikát is igénybe vettem- veszek külső kezeléstől a Feng Shui módszereinek alkalmazásáig, de amit a játékról írtam, az jól azonosítható része a folyó változásoknak és egyértelműen összefüggésbe hozható vele.

Köszönöm ismét, hogy részt vehettem ebben a remek eljárásban és kívánok Neked folyamatosan sok-sok "játékost" hasonló jó eredményekkel!

Szeretettel: Gál Judit (asztrológus)
Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )
 
Linda: PDF Nyomtatás E-mail
2010.02.04.

 

Image

MIÉRT JÓ ÖNISMERNI A TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉKKAL?
Talán a legfontosabb, egyik legnagyobb értéke a játéknak, hogy összehozza az embereket!
Vagyis egyszerre egyéni és közös megtapasztalásokra, felismerésekre, élményekre is lehetőséget ad. Fantasztikus az a szeretetteljes, támogató, örömteli légkör, ami mindvégig, szinte kézzelfoghatóan körüllengi a játékot. E mellett a játék egyszerű, de mégis kreatív felépítésének - és nagyszerű megalkotóinak - köszönhetően nagyon mély, átalakító erejű, belső utazásokat is tehetünk önmagunkban testi-lelki-szellemi téren egyaránt. Hiszen éppen ezért hívják Transzformáció Játéknak! :-)
 
Nagyon fontos, hogy a játék ideje alatt mindvégig tökéletes biztonságban érezhetjük magunkat a játékvezető profi felkészültségének, tiszta, segítő, szeretetteli hozzáállásának köszönhetően. Hiszen csak ilyen támogató, érzelemdús légkörben tudunk megnyílni igazán önmagunk és mások felé egyaránt.
 
A TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉK tökéletes módszer, eszköz arra, hogy a belső intuíciónkat is felébresztve közelebb kerülhessünk valódi, belső énünkhöz, csodáinkhoz, eddig talán rejtett képességeinkhez, tovább lépve a lelki és spirituális fejlődés útján.
Több éve magunkkal hurcolt viselkedésmintákra, érzelmi és mentális blokkokra láthatunk rá, és szeretetben, gyengéd megértéssel végleg elengedhetjük őket, ezáltal feloldva, áttranszformálva régi félelmeinket, fájdalmainkat, melyeken túllépve elindulhatunk egy szabadabb, örömtelibb élet felé.
 
Többek között ezt nyújtja ez a játék, és megannyi csodás, humoros, közös felfedezést, miközben a játékosok között - akiket sosem véletlenül ültet a sors egymás mellé :-) - életreszóló barátságok, sorsközösségek is szövődhetnek. :-)
 
Szeretettel:
Linda
Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )
 
Lola: PDF Nyomtatás E-mail
2010.02.04.

 

Image

Nyáron próbáltam ki először személyesen a Transzformációs játék lehetőségét. Akkor rengeteg olyan bennem gyökerező dologgal szembesültem, melyek hatottak az életem akkori szakaszára. Megértésük nélkül nem léphettem volna tovább. Most, kb egy fél év elteltével szükségét éreztem, hogy megismételjem a játékot.

Mielőtt folytatnám személyes tapasztalatommal, engedd meg, hogy ismertessem röviden a játék forgatókönyvét:

A játék egy klasszikus társasjáték, spirituális, azaz lelki témával. Arra szolgál, hogy ne csak szembesülj a problémáiddal, de úgymond mindazt "áttranszformálhasd", azaz átformáld, hogy többé ne okozzon problémát. Ez egy tanulási, önfejlesztési folyamat. Mégis könnyed, barátságos játékos formában.
Van egy tábla, vannak kártyák, és vannak játék szabályok, melyeket a játék vezető szelíd gondoskodással betartat. Valamint kellenek játékosok. Maximum 4 ember játszhat, minimum azért 2-re szükség van.
A történet pedig arról szól, hogy megszületünk és teljesítjük életutunkat: fizikai-érzelmi-értelmi-
szellemi szinteken. Azaz 4 szint különböző aspektusából szembesülünk önmagunkkal.

A játékosok kölcsönösen is segítik egymást utukon. Ha sikerül szívünkhöz közel álló személyekkel közösen játszani, úgy gondolom, hogy segíthet emelni a játék színvonalát, hatványozza a kölcsönös segítség nyújtás lehetőségét. Ha viszont "idegenekkel" ülünk le játszani, az sem szolgál hátrányul. A játék úgy van felépítve, hogy mindenki az egyéni útján, egyéni kérdésén, önállóan dolgozik. Éppen ezért majdnem "mindegy" kik veszik közben körül.

Nekem olyan szerencsém volt, hogy közeli barátnőim kísértek el. Mivel évek óta ismerjük egymást és sokat tudunk egymás lelkéről, életeink eseményeiről, ezért a játék is nagyon közvetlen, nyílt és bensőséges lett. Hisz nincsenek titkaink egymás előtt.
A játék ilyen eszközökkel dolgozik: szembesülsz visszatartó erőiddel, eljutsz felismerésekhez, dolgozol a tudatosítással, lerakod a fájdalmat, élhetsz a szabad akarat nyújtotta lehetőségekkel

Miért ajánlom?

Úgy gondolom mindenki lelke mélyén ott szunnyadnak kérdések. Ez a játék kiválóan szolgál arra, hogy feltegyük kérdéseinket és játszunk.
Ha játékra adod a fejed, érdemes előtte elgondolkodni egy sarkalatos kérdésen, amelyet szívesen "megdolgoznál":-)
Nekem sok mindenben segített: szembesülni, felismerni és átalakítani.
A játék segítségével felszínre jöttek legrejtettebb félelmeim és erényeim. Kicsit csiszolt a gondolkodás módomon. Nekem a játék akkor tudott igazán sokat nyújtani, amikor épp elakadtam. Amikor úgymond hiányzott a következő lépés, a következő irány. Amikor valamit már elengedtem, de az új még nem született meg és ezért utat engedtem az űrnek és a bizonytalanságnak. Ezáltal a kétségbe esésnek. Na mindezt, csak ajánlani tudom, átalakítani a játék segítségével. A játék sikere vagy kudarca csak rajtad múlik-nem kell hozzá más, mint hogy akard a változást és lelkesen játssz. Nem lehet rosszul vagy jól játszani. Ez egy játék, ami érted szól. Nincs mérce, nincs ítélet. Nincs előírás. Az a lényeg, hogy örömmel játszd.

Remélem kis összefoglalóm felkelti érdeklődésed. Amennyiben úgy érzed, éppen van fel-fel merülő kérdésed, melyet szívesen megvizsgálnál, és ismerőseid akik hasonlóan éreznek, a játék segítségével, ahol én is játszottam, te is megteheted, . Tiszta szívvel és őszintén merem ajánlani Bors Marit a játék nagyasszonyát.

web: http://www.transzformacio.hu/

Utóiratnak egy rövid üzenet a Játék Angyalától a trafó játékból:
  • A játék a stressz ellenszere és ellenmérge.
  • Teljes figyelmedet kéri, önfeledten vagy benne, az érzések zuhataga borít el, és ettől emelkedik a boldogságérzeted is.
  • A játék összekapcsol bennünket a képzelet birodalmával, az életünk anyagcseréjével.
  • Megerőltetés nélkül, könnyen élezi az elménket.
  • A Játék szó szerint szusszanásnyi szünetet, pihenőt ad nekünk, és regenerálja az életerőnket, ízig-vérig, a szívünk mélyéig
Üdvözlettel
maradok a régi,
Lola
Utolsó frissítés ( 2011.04.10. )