Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
 
Transzformáció Angyal Üzenete 

Kedves Játszótárs!

Túl vagyunk már a húsvéti keresztre feszítésen és feltámadáson. Nem tudom, Te érzed-e, mennyire  analóg ez a történet a saját életeddel, különösen a mostani időkben.
Kosz és káosz mindenütt. Mintha az egész világ arra esküdött volna, hogy egymásnak ereszti az embereket, hogy ellenséggé váljanak, és megöljék egymást, amihez valójában fegyver sem szükséges.

A félelemkeltés és az érzelmi kikészítés elképesztően csúcsra van járatva.
Nem tudom, Te észrevetted-e, mik a saját egyéni, hozott, családi, generációs és kollektív mintáid. Nem tudom, akarsz-e változtatni bármin is, vagy minden úgy jó Neked, ahogy van, vagy szeretsz másokra mutogatni, vagy félsz kiállni saját magadért, vagy úgy képzeled, hogy mostantól szépen visszaállsz megint a régi kerékvágásba.
Csak szólok, hogy éppen a régi kerékvágás következtében jutottunk el ide, ahol most vagyunk.
Én  nem akarlak rávenni semmire sem, csak ha Te úgy érzed, szeretnél végigmenni egy-egy személyes kérdésen, a játék és az én segítségemmel, akkor írj, hívj és gyere az online térbe, játszani vagy tanulgatni, hogyan is kell és hogyan lehet alkalmazni ezt a csodálatos önismereti, pszichológiai és spirituális esztközt és módszert, ami a Transzformáció Társas Játék.
 
A facebook oldalamon olvasgathatsz az éppen aktuális érzéseimről, gondolataimról, melyeket vagy másoktól való idézetek vagy a saját írásaim mutatnak meg magamnak és Neked.
Ha úgy érzed, képes vagy egy hullámhosszra jutni mindezzel, akkor várom a jelentkezésedet szeretettel:

Bors Mari Ma