Menu Content/Inhalt
Kezdőlap arrow Transz-formál-ás arrow Transzformáció angyalok üzenetei arrow Transzformáció Angyal üzenete - December szintézis
Transzformáció Angyal üzenete - December szintézis PDF Nyomtatás E-mail
2009.12.01.
Transzformáció Angyal Üzenete

A decemberi Transzformáció Angyal Üzenete
(Inner Links Hírleveléből, Kathy Tyler után)

A SZINTÉZIS
angyala.


Cselekedj győztes-győztes hozzáállással!

Használd kreativitásodat és érzékenységedet arra, hogy a benned lévő sokféle és eltérő részt egységes egészbe ötvözd.

Külső és belső világunkkal sokféle módon találkozunk és szembesülünk: például párként, társként, családtagként, gyerekként, szülőként, háziállataink gazdáiként, szomszédként, vásárlóként, egy vagy több kulturális vagy nemzeti közösség tagjaként, hogy csak egy néhányat nevezzünk meg az ilyen és hasonló kapcsolódásokból és szerepekből.

De ki az az EGY, az a belső arc, aki a sok szerep és maszk mögött van?

A világ, melyben élünk, nem mindig támogatja azt, hogy a legbelsőbb, lény-egi részünket mutathassuk meg, fejezhessük ki, és ez nyomást okozhat bennünk, nyomasztó lehet a számunkra. Azért, hogy megvédjük a szívünket, legbensőbb ön-magunkat és lény-egünket védelmeket építünk ki magunk köré. A feszültség szenvedést okoz, mely bezárja a szívünket, összerántja a lelkünket, szellemünket, és korlátozza a kreativitásunkat.

A szintézis állapota az egyben lévő, egy darabból szőtt, „varrás nélküli” JELENLÉT.

Nincs szakadás vagy szakadék. Nincs olyan űr, amelyet mindenféle téveszmével kellene betöltenünk arról, hogy magunk vagy mások szerint kik és mik vagyunk

Ebből a jelenlétből tudhatjuk csak meg igazán, hogy kik is vagyunk mi valójában. És ebből a jelenlétből indulhatunk ki aztán újra és újra, a sokféle megvalósulásunk és megnyilvánulásunk felé.

Ha egységbe ötvözöd a sokféle részedet és részletet, azzal visszatérsz abba az egészbe, amely még a szétszórtság és elkülönültség érzése előtt létezett.

Reméljük, hogy az angyalok továbbra is segítik, ösztönzik, megihletik és inspirálják az életedet.
Az igazi és valódi belső arcod sugározza át minden élményedet, tapasztalásodat, gondolatodat és cselekedetedet.


Inspirational Message


Act with a win-win attitude. Use your creativity and sensitivity to blend all the diverse parts into a unified whole.
We inter-face with the world in numerous ways; as a partner, a family member, child, parent, pet pal, neighbor, customer, and community member both culturally, and nationally to name a few. Who is the 'one' that is behind the many faces — who is the 'one' inner-face?
The world we live in does not always appear to support the experience of essence living and this creates pressure. To protect our core expression we build defenses. The tension is felt as a suffering that closes our hearts, contracts our spirit, and limits our creativity.
A state of synthesis is a seamless presence. There is no gap; no space that gets filled in with misconceptions of who we or others think we are. It is from this presence that we can reach out in our many expressions. Blending all the diverse parts is a returning to the unified whole that existed before the perception of separation.
We hope the Angels continue to inspire your life.
May your inner face shine through every experience.
Warmly
Kathy


Bors Mari MIRA fordítása

 
Utolsó frissítés ( 2011.12.07. )
 
< Előző   Következő >