Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
Játékos foglalkoz-ás PDF Nyomtatás E-mail
2007.05.20.

 

Bors Mari játékos és  terápiás foglalkozásai

egyéni, csoportos, közösségi

 

1. Transzformáció Társas Játék 1-2-3-4 főnek 8 órán át

Ez a játékos formába öntött önismereti, problémamegoldó, konfliktus kezelő foglalkozás arra hivatott, hogy megtaláljuk a mindegyikünkben benne lévő átalakítandó, transzformálandó területet, mely nehézzé teszi életünk egy-egy szeletét, megbetegít minket vagy depresszióba dönt. Hogy ne így legyen, megnézzük, mit tegyünk ahhoz, hogy egész-séges, teljes életet élhessünk. Bármilyen téged foglalkoztató kérdést feltehetsz; a játék, a játékos társak, a játékvezető és a saját belső bölcsed segítségével megkapod azokat a válaszokat, melyek valóban a te megoldási lehetőségeid. 

2. Transzformáció Társas Játék ugyanígy, csak 4-5 órás

3. Igazi gazdagság - valódi bőség, önismereti csoport 10-12 főnek (benne transzformáció kártyák, angyal és Belső Gyermek kártyák, tánc, rajzolás, vezetett meditáció)

Életünk egyik legnagyobb visszahúzó erője a panaszkodás, az önsajnáltatás és a kritizálás. Ahhoz, hogy boldognak, gazdagnak és kiteljesedettnek érezzük magunkat, meg kell gyógyítanunk azt a részünket, amely a negatív hozzáállásunkat erősíti és ezzel a bajokat és problémákat is vonzza be.

Sokan olvastunk már könyveket erről, hallgattunk előadásokat, tudjuk is, hogy miről van szó, de hogy HOGYAN juthatunk el a legbelsőbb lény-egünkhöz és hogy egészen konkrétani mit kell tennünk a fizikai-érzelmi-mentális és spirituális szintjeinken ahhoz, hogy megoldjuk a problémáinkat és enyhítsük a gondjainkat, ebben nyújt segítséget az a hétvégi három napos csoport, melyen feltérképezzük életünk szeleteit, és rendet, tisztaságot teremtünk minden szinten.

A csoport pénteken este 6-tól 9-ig, szombaton reggel 10-től este 6-ig, vasárnap pedig reggel 9-től délután 2-ig tart.

A három napos programot csak kellő jelentkező esetén indítjuk. Minimális létszám 6 fő, maximális látszám: 15 fő.


4. Egyéni tanácsadás-gyógyító beszélgetés/ szükség esetén prana nadi kezeléssel és más egyéb gyógyító technikák segítségével, melyekkel azt a belső részedet gyógyítjuk, ahol megsérültél valamikor/

Ha olyan gondod-problémád lenne, melyet egyedül szeretnél feldolgozni velem, akkor való neked ez a megoldás. Bár tanácsadás a hivatalos elnevezése, de senki ne higgye, hogy egy másik ember igazán tanácsot adhat. Ha a kérdésed megszületett, a válasz is ott van már benned, csak hallgass a belső hangodra, vagy kérj segítséget a külvilágtól. Én abban tudlak támogatni téged, hogy csináld ezt, és hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb választ, ami csak a tied...

5. TEAHÁZ a párkapcsolatokhoz (tervezet)

Havonta egy alkalommal neves és gyakorlott meghívott vendégekkel indítjuk teaházunkat a párkapcsolat szerteágazó témáiban.

Kérlek, írj nekünk, hogy miről hallanál vagy beszélgetnél szívesen!

Szó lesz az olyan kapcsolatokról, melyekben kis nagy vagy hatalmas korkülönbségek vannak, akár úgy is, hogy a férfi a fiatalabb, akár úgy is, hogy a nő az.

Szó lesz a hetero- és a homoszexuális vagy biszexuális kapcsolatok igazi természetéről- hiteles előadókkal és beszélgető partnerekkel.

Szó lesz arról, hogyan találjuk meg igazi társunkat, ha van ilyen...:-)

És szó lesz arról is, hogyan engedjük el azokat a kapcsolatainkat, melyek számunkra vagy a másik számára csak újabb és újabb karmikus köröket jelentenek.

És szó lesz bármiről, amit szeretnél, ha megtaláljuk hozzá a megfelelő előadót és azokat, akik megosztják velünk életüknek ezeket a tortaszeleteit.

Könyv ajánló: Bors Mari: Fiatalabb Férfit Szeretni (elmesélő könyv felnőtteknek)

       és Bors Mari: Micsoda Különbség! (vallomásos interjúkötet az olyan kapcsolatokról, melyekben a férfi a fiatalabb)

 

Leveleket, kérdéseket, javaslatokat a honlapomon lévő Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges -ra lehet írni.

 Köszönettel: Bors Mari MIRA

A konkrét napokról, órákról ezek után és ennek a fényében értekezhetünk

Utolsó frissítés ( 2009.05.24. )