Menu Content/Inhalt
Kezdőlap
Transzformáció Angyal Üzenete

Kedves Játszótársak!


Közeledik ismét a karácsony, amit nem is értek, mert nekem olyan, mintha csak nemrég lett volna. Nektek nem olyan?


Az elmúlt másfél évben minden embernek meg kellett küzdenie a saját szinte legnagyobb spirituális leckéjével.
Tudjátok, én legalábbis úgy hiszem, hogy egy szép nagy spirituális tananyaggal érkeztünk ebbe az emberi testbe, ebbe a mostani földi életünkbe.
És az egész életünk folyamatában jövünk rá arra, mi is a tananyag és a lecke.
Szívesen beszélgetek erről bárkivel, de még jobb, ha mindezt kicsit azért oldottabban, játékosabb formában is megtehetjük.


Nos, erre kiváló eszköz és módszer maga a Transzformáció Társas Játék.
Tehát most szólok, hogy még vannak megvásárolható példányok, ha magadat vagy másokat szeretnél ezzel karácsonyra megajándékozni.
Ha írsz nekem egy e-mailt, megírom Neked, hogyan s miként történhet ez. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges


A játékkal egyedül is tudsz játszani-dolgozni, de több emberrel is. Ha egyedül vagy, akkor is egy örök házi gurud lesz vele és általa.
Nekem nagyon sokat segít, amikor a kérdéseimmel hozzá fordulok, nyitottan, érdeklődően, elfogadóan, befogadóan.
Nagyon szívesen tanítgatlak Téged is arra, hogyan teheted ezt, és/vagy szintén szívesen játszom is Veled, ha azt szeretnéd, vagy vezetek játékot egyéneknek, kis csoportoknak is, és mindezt online, skype-on, ha lehet.
Nyáron remekül ment ez a ház udvarán, ahol lakom, vagy a Városligetben. De most már ismét a bekuckózásé a főszerep, úgyhogy minden játszást most így ajánlhatok fel neked. A díjában megegyezünk, abban is biztos lehetsz:-)
Szintén nyáron remekül működött az is, hogy az egyik játszótársunk kitalálta, hogy laminálná a lapokat. Ez szuper volt, mert egyrész így a játék állaga tovább tart, másrészt pedig le tudtam fertőtleníteni, amikor azt akartam.
Úgyhogy továbbra is szeretettel ajánlom figyelmetekbe Pál László Bendegúzt, akinek e-mail címe: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Írjatok neki, ha lamináltatni szeretnétek!


És még egy jó hír:

A játékhoz készült hajdanán egy Angyal Kiskönyv, melynek segítségével, szuper jól tudtok dolgozni csak az angyal kártyával is. Mindenféle lehetőségeket, kártyakirakásokat megtanulhattok belőle, vagy pedig a nagy játék során megnézhetitek, hogy az egyes angyalok mit is jelenthetnek. Persze, tudjátok, az a legjobb, ha minden egyes angyalra, becsukjátok a szemeteket, és befelé figyeltek, hogy mit mondanak, mit üzennek Nektek. Ők mind a spirituális szintről jönnek, és mindannyian segítenek, ha kéritek:-)
Ezt a kis könyvet, kizárólag belső használatra, most pdf-ben megvehetitek, ha szeretnétek.

Nos, talán most ennyi lenne, amit fontosnak tartottam elmondani, azaz leírni Nektek.
A honlapomon lévő hírlevél funkciót megszüntettem, mert sok kéretlen furcsa levél jött rá, amolyan hackelés féleségek. Jövőre talán új köntösbe öltöztetem a honlapomat is, magamat is, és remélem, hogy Ti is megtaláljátok azt az új kerékvágást, amiben emberi módon folytathatjátok az életeteket.
Nem szoktam kéretlen tanácsokat osztogatni, de most megteszem, mert nem tudok hallgatni arról, hogy nem a régi kerékvágásba kell visszamennünk - hiszen abból lett ez, ami lett - hanem egy újat kellene létrehoznunk, mégpedig a saját benső teremtő erőnkkel.
Mindenki önmagáért felelős, ez most nagyon fontos, ugyanakkor, keressétek azokat az embereket, akikkel összekapaszkodhattok ezekben az időkben, főleg lelkileg, szellemileg. de ha testileg is, akkor az még jobb:-)


Nos, most elsőre ennyit, és mindenkivel bármikor többet is, hiszen azért élünk, hogy miközben mi magunk is igyekszünk fejlődni, másokat is segítsünk ebben.
Sok szeretettel kívánok Mindannyiótoknak békésebb ünnepeket, és egy kellemesebb új évet.
A legfontosabb, hogy ne féljetek, csak szeressetek, szeressetek, szeressetek - másokat, magatokat, a játékot, és engem is ha lehet:-)


Bors Mari Ma:-)